Siri Küfürbazmı ne ?

On yaşındaki çocuk Siri’yi kurcalamaya başladı ve bakın başına neler geldi neler…

iPhone 4S’in bir mağazadaki deneme modelinin 10 yaşındaki çocuğuna küfrettiğini görünce şok olan anne, yaşadıklarını Coventry Telegraph’a anlattı.

Anne Kim Le Quesne, Coventry Telegraph’a yaptığı açıklamada oğlu Charlie’nin babasıyla birlikte yerel bir Tesco mağazasında alışveriş yaptığı esnada iPhone 4S’i gördüğünü ve telefona “Dünyada kaç insan var?” sorusunu yönelttiğini söyledi. Telefon ise cevap olarak ne söylediğini anlamadığını bildirmiş ve ardından da “Lanet olası çeneni kapa, seni çirkin ahmak” sözlerini söylemiş; biraz daha ağır bir biçimde….

Duyduklarına inanamayan kadın telefonu eşine göstermiş. Eşi de mağaza yöneticisini çağırıp durumu bildirmiş. Yönetici ise sadece cihazın bunu söylememesi gerektiğini dile getirmiş.

Hem cihazı inceleme için Apple’a geri gönderen Tesco, hem de olaya maruz kalan aile şimdi sonucu merakla bekliyor.


Bir yanıt yazın

Connect with:

Teknolojik Blog
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.